BRANDSØYKORET PÅ TURNE 22. - 23. SEPTEMBER 2006

På fredag startet vi turneen i Naustdal Kyrkje kl. 20.00. Rundt 113 betalene var innenfor dørene og de fikk servert en flott konsert i følge tilbakemeldingene vi har fått. Naustdal Kyrkje er en av de største i fylket og det var ingen som trodde at vi kom til å fylle den helt. Men vi hadde vel vært mer fornøyd med litt mer publikum. Likevel er vi godt fornøyd med gjennomføringen.

                       

På lørdag startet turen fra rutebilstasjonen klokka 09.00 (presis!!), med en feststemt gjeng som var klare til å dra ut i den store verden (iallefall i det store fylket). Klokka 11.00 ankom vi Skei der det var "Din Jølsterdag". Før oss sang vokalist i Impedansebandet sammen med Skei Barnehage. En flott forestilling!

                       

Vi hadde litt lydproblemer i tillegg til at det blåste godt, så opptredenen her var nok ikke den beste vi har gjort, men men.. Det er utrolig hva som går!

                       

Skyene truet hele tiden vi var på Skei, og da vi sang siste sangen kom det noen dråper. Men gradstokken viste nærmere 20 grader, så det var ingen grunn til å fryse så veldig.

                       

                       

Litt over kl. 15 ankom vi Leikanger. Ingen av oss hadde vært i den kirka før så vi ble veldig overrasket da vi kom inn i den. Det er en liten steinkirke, og det ble en helt spesiell stemning der.

                       

                       

                       

                       

                       

Blåturgeneralene, Camilla og Mona er klare til å ta over kontrollen! Nå la jeg dessverre igjen kamera i bussen, som bussjåføren tok med seg, så fra meg blir det dessverre ingen flere bilder. Men det ble tatt bilder utover kvelden, så det kommer MER!!!

                  

Kai, Ingvill, Frode og Bjørn skulle prøve på en sang for maten, men hva var det for noe??

                       

Frode og Elna blåser ballonger :-)

                       

Elin og Magne Johan til venster, Terje og Margunn til høyre.

                        

Kai, Terje og Margunn... Mulig det var en sang på gang? Og så har vi søstrene...nei.. det var ikke Bjørklund...

Kurt triumferte med sine ballonger i alle varianter! Oddbjørn hang med fortsatt!

 

Disse bildene tatt av undertegnede med Elin sitt kamera. Flere bilder kommer etterhvert!