KORPUB I EIKEFJORDEN 20.MAI 2006

ARRANGØR: KORIANDER

GJESTER: JOMENTUM OG BRANDSØYKORET

                        

Leder i Koriander, Audun Solheim, åpnet tidenes første korpub på Allhuset.

                       

                       

 

                        

Brandsøykoret stilte med bare tolv sangere i Eikefjorden, men vi er godt fornøyde likevel. Vi ble tatt godt imot av publikum, og det var høy stemning fra første sekund. Vi fremførte "Tourdion" (dansk versjon), "April" (Kai og Nina som solister), "Stranden", "Brevet" (Kai), og til slutt "Slutkör". Da vi skulle synge "Brevet" (som alle ventet på) begynte noen i koret å synge "Sami Ednad" istedet, uten at det var avtalt med oss andre (ikke dirigenten heller). Så det ble mye latter, ikke helt enkelt å komme inn igjen på riktig tone etter det stuntet :-) Men flott jobba gutter!

                       

 

                        

Jomentum stilte med mange flotte sanger. De mangler dirigent for tiden, men det virker ikke som det har gjort så veldig stor skade. Nydelig å høre på! Flott Jomentum!

                       

Litt av en gjeng... Den ene mer lårkort enn den andre... Flott innslag!

                       

Koriander har blitt (som jeg har sagt før) et veldig bra kor, og denne kvelden gjorde de en veldig god figur med mange flotte sanger. Her er det sangglede! Koriander sang: Sunnfjord 2020, Blinkskudd (Ei verd som er vår), Bort allt vad oro gør, Trickle tricle, Gud, hvor du er deilig, Dans, dans og drikk.

                       

Ikke alt kan vises her på nettsiden... som da det ble stripping. Men undertegnede har et fint lite videoklipp herfra :-) Det ble danset etter Sønnavindsvalsen (Ingvill solist), hvem som er bak kostymene kan jo være en hemmelighet en liten stund for de som ikke var der.

                       

Kai og Aileen sang "Something Stupid", meget pent!

                        

Lisbeth i godt humør! Så er EM i karaoke i gang. Det var lange køer, og vi kunne sikkert holdt på mye lenger, tror ikke alle var i mål da klokka var halv tre. Her er det Mona og Eva som synger.

                       

Her er det Olaug og Kjell som synger. Olaug Elise Alvheim vant dameklassen i karaoke. Til høyre Reidun og Audun fra Koriander.

                       

Truls Kleiven (Jomentum) sang en nydelig sang sammen med Kiril på piano. Han fikk en god andreplass i herreklassen. Nydelig stemme Truls, dette kan du!

                       

Så er det jo bare noen som må stikke seg ut... Og merkelig hvor mange menn som liker å kle seg i kjoler :-) Alt er vel lov på en slik kveld. Kan vel avsløre her at det var Vegard som var bak forkledningen. (ikke lett å skjule med den høyden) :-)

Kurt var oppe flere ganger på Karaoken, og imponerte nok til å stikke av med seieren. Kjempebra Kurt! Grattis!

                       

Aileen er godt vant med mikrofonen og sang pent som alltid. Wenche, Anita og Elisabeth prøvde seg med "Min første kjærlighet".

Om det er noen som kan oppdatere meg på navn og låter så er det bare å sende meg en mail. Om det er noen som husker :-)

Takk skal dere ha Koriander for godt påfunn, dette var kjekt!!

foto: Mona Standal (Koriander) og Laila Anita Schønhardt