KORKAFE

Vårens korkafe gikk av stabelen 26.mars på Brandsøy Skule og Grendahus. Det var fullt hus også denne gangen! Brandsøykoret startet ettermiddagen med sangene "Fridtjof og Carmencita", " I denne ljuva sommartid" og "When I`m 64".

                       

Mange solister har vokst frem i Brandsøykoret i det siste og en av dem er Rune. Sammen med Ingvill som har vært solist mange ganger, sang de i dag "Ka e du redd for", en Sigvart Dagsland-låt. En nydelig låt, som vi tåler å høre flere ganger!

                       

Koriander fortsatte med "Det var je og det var du" der Kolbjørn spilte fiolin. De fortsatte med "No kjem ein vals", der Kiril spilte trekkspill. De sang også "Vi vandrar saman", med Inger Johanne som dirigent og Brigt som solist, i tillegg til "What a wonderful world", "Barbara" og "Dans og drikk". Koriander har ikke holdt på så veldig mange årene, men er blitt et veldig bra kor og som det er veldig kjekt å samarbeide med!

                       

                       

Vi hadde åresalg i pausen, som gikk litt skeis... men vi hadde veldig mange gevinster så vi håper publikum ble fornøyd likevel. To allsanger hadde vi også; Korkafe-sangen som var skrevet med samme melodi som "Skorsteinsfeieren..", og "Gamalt venskap". I andre avdeling sang Brandsøykoret smakebiter fra konserten vi skal ha 29.april med sanger av Mikis Theodorakis. Sangene som ble servert var "Brevet", "Stranden" og "Med tusen grønskande". Vi avsluttet med trekning på loddbøkene. Denne gangen solgte vi lodd kun på selv korkafeen. Med en bruttoinntekt på 16000,- er vi veldig fornøyde! Nå tør vi å satse enda høyere!

Takk for besøket Koriander, vi snakkes i mai!

Neste korkafe er 29. oktober med Naustdal Songlag og Chorus Cordium som gjester, det gleder vi oss til!

Må ellers oppfordre de ansatte ved Brandsøy Skule til å rydde bort alt på kjøkkenet til neste korkafe! Denne gangen loddet vi ut en hel del syltetøyglass som skolen hadde kjøpt inn til bruk på kjøkkenet. De to som oppdaget mandag at glassene var borte ble nok rimelig lang i maska før de fikk seg en veldig god latter. Vi syntes jo det var uvanlig mange syltetøyglass som var kommet på åregevinstbordet, men vi finner jo på så mangt... Men vi kan ikke annet enn le av hele episoden, og nå må vi på byen og kjøpe nye glass!! :-)

 

foto: Laila Anita Schønhardt