HJEM

Det har lett for å bli en aldri så liten ønskekonsert på slike samlinger, og her var det gutta som måtte trø til atter en gang med "Grease lightning". Alltid like moro, selv om ikke alt sitter som det skal (det er vel kanskje det som er moro).

                       

Vi hadde invitert Kiril og Aileen med oss, de er trofaste mot Brandsøykoret og Kiril er ofte med oss på piano. Kiril stilte med trekkspill, og jammen dukket ikke Aileen og Nina (La) opp med et aldri så lite show. Meget gøy!

                       

Ja, det hadde øvd, og ikke alt satt som det skulle, men det ble det bare enda mer moro av. Flott jobba jenter, vi venter på fortsettelsen!

                       

Til venstre under: Ingvill og Rune dukket opp i en vakker duett sammen "Ka e du redd for". Dette var veldig veldig flott, og undertegnede tør innrømme at hun satt med tårer i øynene! Denne vil vi høre igjen!

Til høyre: Anna og May Britt i godt humør. Anna sang en polsk-ukrainsk sang utpå kvelden, og tanken min var da; "hvorfor har hun ikke gjort dette før"? Det var veldig fint å høre.

                       

En plan med denne nettsiden er blant annet å lage en oversikt over alle koristene med bilder. Men jeg fant fort ut i løpet av kvelden at det kanskje ikke var riktig tidspunkt for å ta slike bilder.... Under til venstre har vi Terje som smiler bredt, og Borghild som sniker seg med. Under til høyre har vi Leif-Arild og Anne (mulig hun har noe å juble for :-))

                       

Som Terje (over) er Camilla (under til venstre) rimelig ny i koret og kom til oss sist høst. Margunn (under til høyre) måtte innrømme at hun etterhvert var blitt litt halvgammel...

                       

Foreldrene til Kiril; Kostadinka og Georgi Milchev, var på besøk fra Bulgaria, og vi inviterte like godt med de. Faren er dirigent og moren synger selv i kor, så det var kjekt å vise hvordan vi hadde det. De trivdes nok, for de var ikke de første som gikk. Under til høyre; Nina La og Aileen (dette var vel tidlig på kvelden, Nina :-))

                       

Tor Ivar hadde med seg gitar, mens vi lånte en på skolen som Kurt kunne spille på (enten han ville eller ikke). Vet ikke hvilken melodi det går i her, men Frode ser da meget betenkt ut?? Under til høyre; Kiril på trekkspill og moren sang bulgarsk, og det var veldig flott. Veldig fint å høre noe helt annet enn det vi driver med. Det er også litt sydlansk over det, noe som får oss til å tenke på gresk musikk og Theodorakis.

                       

Moren til Kiril fikk oss med utpå dansegulvet, og her skulle vi vel tatt i bruk gymsalen slik at alle kunne få være med. Det var ikke så veldig vanskelig, så kanskje en pils innabords vil gjøre underverker når vi skal til å danse Zorba også??

                       

Vil takke alle for innsatsen, dette var en veldig koselig kveld! Vi håper at neste gang så er de med også de som ikke kunne denne gangen. Det er her vi har tid til å bli kjent! Kanskje blir det ikke så lenge til neste gang? Men før det skjer det mye spennende! Spesielt takk til de som bidrog med underholdning! Uten dere hadde ikke kvelden blitt helt den samme!

                       

(Foto:Laila Anita Schønhardt)